STYLE FILE

HI BABES,

I just started blogging but I already love sitting down and talking to you guys.
I’m totally obsessed with this pink coat, I think furry coats are perfect for winter days and give you the cozy feel we all want for winter.
As you babes know I did the study fashion, It was so much fun learning about materials and how a product comes to life.
For me my style changes all the time, one day it can be tomboyish and the next fake fur coats that are pink haha. But remember babes you always dress for you, so follow your own taste and style even if that can be scary at times. But sometimes it’s a fun ride too.

Love, Jade

// HI BABES,

Zo als jullie weten ben ik net begonnen met bloggen, en ik vind het nu al zo leuk om jullie van alles te vertellen. Ik ben totaal verliefd op deze pink fake fur jas. Fluffy jassen zijn perfect voor winter dagen, ze geven je het ultieme winter gevoel en geef toe het is fijn om als een marshmallow jezelf in te pakken haha. Zoals jullie weten babes heb ik de studie fashion gedaan, ik vond het zo leuk en interessant om meer te weten te komen over materialen en te zien hoe een product tot leven komt.
Voor mijn gevoel veranderd mijn style continu, de ene dag is het een beetje tomboyish met oversized denim jassen en de volgende dag draag ik een grote roze fake fur jas haha. Maar onthoudt draag altijd alles voor jezelf en probeer te doen waar je jezelf goed bij voelt. Volg niet onnodig trends als het niet bij je past, soms is dat eng. Maar experimenteren kan ook leuk zijn.

Love, Jade

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *